Nikon Imaging | Sverige | Europa


Kameror


Frigör dina visioner med den snabba, mångsidiga och smidiga D750. I en värld där allt är möjligt kommer detta kraftpaket i fullformat med 24,3 megapixlar att ge dig friheten att våga.

Fullpackad med professionell teknik, strömlinjeformad och kompakt, ingenting stoppar denna kamera.

FX-formatssensorn ger en fantastisk bildkvalitet med ett renare resultat än någonsin tidigare vid höga ISO-värden. Fantastiskt känslig autofokus, serietagningshastighet på upp till 6,5 bilder per sekund och inspelning av film i Full HD med 1080/60p, kombinerat med den vinklingsbara monitorn, ger dig full uttrycksfrihet. Inbyggt Wi-Fi gör det att du enkelt kan dela dina imponerande bilder så snart du tagit dem.

Läs mer


Sökandet efter den perfekta bilden kan ta dig vart som helst. Ta med dig D7500 dit - en DSLR-kamera som utformats för att utforska det nya.

Kraftfull, snabb och helt uppkopplingsbar - D7500 ger dig samma bildkvalitet som den hyllade D500, Nikons flaggskeppskamera i DX-format. Den är idealisk för beslutsamma fotografer som ständigt är på jakt efter nästa fantastiska bild, och som vill ha en kamera som fångar all den skönhet de ser.

Fenomenal precision. Fantastiska egenskaper i svag belysning. 4K/UHD-video. Plus SnapBridge som håller kameran ansluten till din kompatibla smartphone eller surfplatta så att du kan visa världen de foton du tar.

Läs mer


Nikon D500, med fenomenal kraft och precision, är som ett mindre syskon till Nikon D5, Nikons flaggskepp i FX-format. Det nya AF-systemet med 153 punkter ger exceptionellt bred täckning. De nya bild- och ljusmätningssensorerna ger en mycket exakt motivigenkänning och skarpa detaljer. Du kan ta serietagningar med upp till 10 bilder per sekund, och den kraftfulla bufferten gör att du kan ta upp till 200 bilder i NEF(RAW)-format i en enda snabb bildserie. Detta innebär att du kan ta bilder med maximal kvalitet i hela 20 sekunder. Och för sig som gillar att filma: D-Movie gör att du kan spela in högupplösta filmer i 4K/UHD på upp till 29 minuter och 59 sekunder, direkt i kameran.

Läs mer


Släpp loss kreativiteten. Låt idéerna flöda. Oavsett om du leker med skuggor i starkt solljus eller filmar ur oväntade vinklar är Nikon D5600 en kamera som skapar magi. Med hjälp av SnapBridge kan du hålla kameran ansluten till en smart enhet och dela dina inspirerande foton direkt.

Läs mer


 

 

Pengarna tillbaka på ett förbetalt MasterCard®-kort.

Läs mer om hur det går till och vilka regler och villkor som gäller.

Läs mer

Registrera nu.

Registrera ditt köp senast 15 februari 2019 för att utnyttja erbjudandet.

Registrera dig nu

Kontakta oss.

För förlorat Mastercard®
+44 203 327 1991

För frågor om din registrering, kontakta
nikon@claim-lookup.com

För allmänna frågor gällande kampanjen
08-594 109 00

Klicka här för öppettider