Nikon Imaging | Sverige | Europa


Göra ditt eget rese-kit? Javisst!

Välj mellan fem olika kameror och 25 olika NIKKOR-objektiv till ditt alldeles eget rese-kit. Erbjudandet gäller på utvalda produkter t o m 31 augusti 2018 eller så långt lagret räcker. Sortimentet kan variera mellan butikerna. Registrera ditt köp senast 15 september 2018 för att utnyttja erbjudandet. Alla belopp är inklusive moms. Du får pengarna tillbaka på ett förbetalt Mastercard®-kort – som skickas hem till dig efter att du registrerat ditt köp på campaign.nikon.se. Kortet är giltigt i 2 år efter registreringen.


AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR

Robust allroundzoom med exakt autofokus

Med det här objektivet är du alltid snabb. Ett zoomobjektiv att alltid ha till hands för allt från vidvinkel till kort telefoto. Ett rejält och robust objektiv för sommarens allra största ögonblick!

Läs mer

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Mångsidig zoom med fin skärpa

Kraftfullt zoomobjektiv som ger fin skärpa i ett brett zoomomfång - med tyst och snabbt autofokus genom Silent Wave-motorn. Det perfekta reseobjektivet, med största flexibilitet i ett litet paket för stranden, sightseeingturen eller segelturen.

Läs mer

AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR

Kraftfullt teleobjektivzoom med hög prestanda

Tack vare den låga vikten och det behändiga formatet är objektivet smidigt att använda på fri hand - och ett bra val för resa såsom till exempel fjällvandring, där vikt och utrymme spelar roll. Effektiv bildstabilisering som i praktiken gör det möjligt att fotografera med åtminstone 3 steg längre slutartid än man normalt klarar. Ett objektiv i toppklass.

Läs mer

AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR

Lätt supertelezoom med vibrationsreducering.

Lätt och kompakt objektiv, perfekt att ta med. Den mångsidiga och flexibla brännvidden gör att du kan ta vackra bilder på såväl fallskärmshopparen långt bort som kattungen nära i gräset. Tyst och snabb fokusering, perfekt när du ska filma. Vibrationsreduceringen gör bilderna skarpa.

Läs mer

AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II

Mångsidigt objektiv med kraftfullzoom

Allt i ett-objektiv med dynamiskt zoomomfång - för såväl landskap som närbilder på håll. Fin färgåtergivning och hög prestanda även i svagt ljus. Solnedgång eller sandkrabba? Tyst och snabb autofokusering, zoomlås och ett kompakt objektivhus - perfekt i lätt packning!

Läs mer

AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Kraftfull zoom

Strand, segelflyg eller sädesärla? Ett mycket kompakt objektiv som inte kompromissar med bildkvaliteten och passar bra för såväl semester- och sport- som naturbilder. Vibrationsreduceringen ger skarpa bilder även vid handhållen fotografering i superteleläge.

Läs mer

AF-P NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR

Fullformatosobjektiv med toppbetyg

Ett telezoomobjektiv med Sport VR-läge - perfekt för fotografering av allt som rör sig snabbt eller i oförutsägbara mönster: svalor, surfbrädor eller strandvolleyboll. Jämfört med tidigare modell är bildstabiliseringen nu ännu snabbare och tystare; du filmar nästan helt ljudlöst.

Läs mer

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR

Telezoom med enastående optik

Det här objektivet är den senaste versionen av ett redan hyllat objektiv - nu med vassare autofokus för rörliga motiv. Dessutom effektivare bildstabilisering. Ett objektiv som många proffsfotografer ser till att ha i kameraväskan. Ligg steget före med ett toppklassat telezoomobjektiv i sommar!

Läs mer

AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR

Ett supertelezoom med maximal potential

Idealiskt objektiv för fotografering av det som händer i fjärran. Flygplan, snabba sporter, en sillgrisslas flykt? Den elektroniska bländaren ger perfekt exponering vid serietagningar. Fantastisk räckvidd och kontroll över skärpedjupet över hela zoomomfånget. En prisvärd supertelezoom.

Läs mer

AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED

Kompakt och lätt supertelezoom

Ett perfekt objektiv för dig som vill resa med lätt packning. Mångsidig brännvidd och tyst och snabb autofokus gör dina bilder skarpa - oavsett om du fotograferar djur och natur eller tar närbilder på barnen när de leker. Bra även för video.

Läs mer

AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED

Fisheye-objektiv för kreativa bilder

Ett objektiv som ger exceptionellt skarpa bilder med hög kontrast. Fisheye-effekt i traditionellt fullformat eller zooma ut för att skapa ett facinerande 180° cirkulärt perspektiv. Det gör dina bilder väldigt uttrycksfulla - dessutom extra jämna och klara tack vare Nano Crystal Coat-tekniken. Natur, arkitektur eller sommarträdgården?

Läs mer

AF-S DX NIKKOR 10-24mm f/3.5-4.5G ED

Ultravidvinkelzoom med hög kontrast

Ett zoomobjektiv som är idealiskt för både inomhus- och landskapsfotografering. Sommarfest eller sommarfjäll? Det här objektivet ger dina högupplösta bilder stor kontrast - och dramatiska perspektiv genom den extrema vidvinkeltäckningen. Mjuk och tyst autofokusering.

Läs mer

AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR

Lätt ljusstark allroundzoom

Det här kompakta, smidiga objektivet ger dig många möjligheter. Den mångsidiga zoomen och den stora bländaröppningen ger många fotograferingsmöjligheter. Ett lätt objektivhus - för dig som är på språng, eller på resa. Eller strandutflykt. En riktig allroundzoom som täcker de flesta fotograferingssituationer, från vidsträckta landskap till nära porträtt.

Läs mer

AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Prisbelönt vidvinkelzoomobjektiv

En vidvinkelzoom för kräsna. Den imponerande optiska kvaliteten ger oöverträffad skärpa ända ut i kanterna - även i det bredaste vidvinkelläget. Enastående kontrast, också i motljus. Ett robust objektiv, även för yrkesverksamma fotografer. Dags för proffsfotografering i sommar?

Läs mer

AF-S NIKKOR 16-35mm f/4G ED VR

Ultravidvinkelzoom med skarpa bilder - på fri hand

En mångsidig vidvinkelzoom för fullformat. Tack vare bildstabiliseringen kan du ta skarpa bilder på fri hand - även i svagt ljus. Perfekt för sommarens rese- och dokumentärfotografering, dag som natt! Objektivet täcker dessutom in ett brett område. För dig som älskar stora perspektiv.

Läs mer

AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED

Snabbt vidvinkelobjektiv för den kreative

Det här objektivet har en fast, superkort brännvidd på 20 mm. Tillsammans med den ljusstarka maximala bländaren kan den framhäva perspektiven på ett alldeles eget sätt. Fritt fram att kreera! Den senaste optiktekniken ger en fantastisk skärpa - ända ut till kanten. Sommaräng eller strandlandskap?

Läs mer

AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED

Snabbt objektiv för den experimentelle

Med det här objektivet kan du ta sommarens mest fascinerande bilder - grunt skärpedjup, mjuk bokeh-effekt och skärpa även i svagt ljus. Dramatiska arkitekturbilder, mäktiga landskapsbilder eller detaljrika stadsbilder? En kompakt design gör objektivet lätt att ta med.

Läs mer

AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G

Vidvinkelobjektiv med fantastisk skärpa

Valet för dig som vill ha ett objektiv med brett perspektiv - för vidsträckta stränder, städer eller inifrån sommarhuset. Med den stora bländaröppningen (f/1,8) kan du fota och filma i svagt ljus och skapar en perfekt balans mellan skärpa och oskärpa.

Läs mer

AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G ED

Ett klassiskt vidvinkelsobjektiv

Nattlandskap, landskap och porträtt. Det här kompakta, lätta och snabba vidvinkelobjektivet ger hög upplösning och så skarp återgivningsförmåga att du kan skapa konstnärliga uttryck. Naturliga, vackra bokeh-effekter av såväl förgrund som bakgrund. Sätt din egen prägel på semesterbilderna!

Läs mer

AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G

Normalobjektiv för skarpa bilder med fast brännvidd

Ett extremt lätt och kompakt normalobjektiv för porträtt, stilleben och motiv i svag belysning. Fin skärpa och bakgrundsskärpa, tyst, jämn och fin autofokus. Ett objektiv för klassiska porträtt.

Läs mer

AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G

Proffsteleobjektiv för extrem detaljrikedom

Kort, ljusstarkt teleobjektiv med en brännvidd som gör att du kan ta extremt detaljerade porträttbilder. Och bländaren på f/1,8 utgör en perfekt balans av skärpa och oskärpa. För sommarens bästa porträtt!

Läs mer

AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G ED

Smidigt makroobjektiv med otrolig skärpa

Ett lätt och kompakt standardmakro-objektiv som fångar de finaste detaljer - knappt urskiljbara för det mänskliga ögat. Hög upplösning och bra kontrast. Med ett selektivt fokus isolerar du enkelt motivet och skapar oskarpa bakgrunder. Sommarlandskap, en fjärilsvinge eller ett detaljerat porträtt?

Läs mer

AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED

Makroobjektiv - för mer än bara makro

Semestersällskapet eller husspindeln? Det här objektivet ger otroligt skarpa närbilder och makrobilder med slående skärpa med vacker bokeh (bakgrundsoskärpa). Teknik som minskar ghosteffekter under svåra ljusförhållanden. Ett riktigt användbart semesterobjektiv.

Läs mer

AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR

Makroobjektiv för fantastiska närbilder - även på fri hand

Ett makroobjektiv som ger fin skärpa även utan stativ, tack vare bildstabiliseringen. Avbildningsskala på 1:1, vilket betyder att man kommer riktigt nära. Jättenära. Skalbaggen blir helt plötsligt inte ett litet kryp - i alla fall inte på bild. Kom nära det lilla i sommar!

Läs mer

AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED

Mångsidigt makroobjektiv med lång räckvidd

Medellångt tele-makroobjektiv med slående skärpa. Den långa brännvidden ger ett bra arbetsavstånd så att sländan eller grodan inte skräms bort när du fotograferar dem. Objektivet är optimerat för närbilder och porträtt, men bildstabiliseringen gör att alla bilder och videor blir skarpa - även utan stativ.

Läs mer

 

 

Pengarna tillbaka på ett förbetalt MasterCard®-kort.

Läs mer om hur det går till och vilka regler och villkor som gäller.

Läs mer

Registrera nu.

Registrera ditt köp senast 15 september 2018 för att utnyttja erbjudandet.

Registrera dig nu

Kontakta oss.

För förlorat Mastercard®
+44 203 327 1991

För frågor om din registrering, kontakta
nikon@claim-lookup.com

För allmänna frågor gällande kampanjen
08-594 109 00

Klicka här för öppettider