Nikon Imaging | Sverige | Europa

715-2 375 Kr inbytesrabatt - eller mer!

Lämna in din gamla kamera
och få rabatt på en ny
Erbjudandet gäller vid köp av Nikon D810, D750, Nikon D500, Nikon D7500 och Nikon D7200 t.o.m. 14 januari 2018. Max en inbytesrabatt per kamera. Gäller i butik hos utvalda återförsäljare.

Lämna in din gamla kamera och få rabatt på en ny

Just nu kan du lämna in din gamla kamera och få minst 715–2 375 kr inbytesrabatt på en ny. Rabatten gäller när du köper någon av kamerorna nedan, men du kan använda vilken inbyteskamera som helst – oavsett märke och modell.


FÅ 715–2 375 KR I INBYTESRABATT – ELLER MER!

  • Från 2 375 kr inbytesrabatt vid köp av Nikon D810
  • Från 1 665 kr inbytesrabatt vid köp av Nikon D750
  • Från 1 665 kr inbytesrabatt vid köp av Nikon D500
  • Från 950 kr inbytesrabatt vid köp av Nikon D7500
  • Från 715 kr inbytesrabatt vid köp av Nikon D7200

Vissa butiker lämnar ytterligare inbytesrabatt beroende på värdet av kameran du lämnar in. Hör med personalen om vad som gäller i din butik.


Nikon D810

Skapa ditt nya mästerverk med kreativa Nikon D810. Vare sig det är detaljrika bilder eller motiv som rör sig snabbt, så är denna mångsidiga kamera med 36,3 megapixel redo för allt

Sensorn i FX-format har designats om, och det stora ISO-omfånget och bildprocessorn EXPEED 4 ger fin skärpa och tonmättnad samt minskat brus oavsett känslighetsinställning.

Den höga AF-prestandan, serietagning på upp till 7 bps och filminspelning i full HD (1 080/60p) ger dig möjlighet att fånga alla motiv med högsta precision. Nikons Picture Control 2.0 ger dig utmärkta möjligheter att hantera och optimera bilderna på ett flexibelt sätt direkt i kameran.

 Läs mer


Nikon D750

Frigör dina visioner med den snabba, mångsidiga och smidiga D750. I en värld där allt är möjligt kommer detta kraftpaket i fullformat med 24,3 megapixlar att ge dig friheten att våga.

Fullpackad med professionell teknik, strömlinjeformad och kompakt, ingenting stoppar denna kamera.

FX-formatssensorn ger en fantastisk bildkvalitet med ett renare resultat än någonsin tidigare vid höga ISO-värden. Fantastiskt känslig autofokus, serietagningshastighet på upp till 6,5 bilder per sekund och inspelning av film i Full HD med 1080/60p, kombinerat med den vinklingsbara monitorn, ger dig full uttrycksfrihet. Inbyggt Wi-Fi gör det att du enkelt kan dela dina imponerande bilder så snart du tagit dem.

 Läs mer


Nikon D500

I AM EVERYDAY  Nikon D500, med fenomenal kraft och precision, är som ett mindre syskon till Nikon D5, Nikons flaggskepp i FX-format. Det nya AF-systemet med 153 punkter ger exceptionellt bred täckning. De nya bild- och ljusmätningssensorerna ger en mycket exakt motivigenkänning och skarpa detaljer. Du kan ta serietagningar med upp till 10 bilder per sekund, och den kraftfulla bufferten gör att du kan ta upp till 200 bilder i NEF(RAW)-format i en enda snabb bildserie. Detta innebär att du kan ta bilder med maximal kvalitet i hela 20 sekunder. Och för sig som gillar att filma: D-Movie gör att du kan spela in högupplösta filmer i 4K/UHD på upp till 29 minuter och 59 sekunder, direkt i kameran.

 Läs mer


Nikon D7500

Sökandet efter den perfekta bilden kan ta dig vart som helst. Ta med dig D7500 dit - en DSLR-kamera som utformats för att utforska det nya.

Kraftfull, snabb och helt uppkopplingsbar - D7500 ger dig samma bildkvalitet som den hyllade D500, Nikons flaggskeppskamera i DX-format. Den är idealisk för beslutsamma fotografer som ständigt är på jakt efter nästa fantastiska bild, och som vill ha en kamera som fångar all den skönhet de ser.

Fenomenal precision. Fantastiska egenskaper i svag belysning. 4K/UHD-video. Plus SnapBridge som håller kameran ansluten till din kompatibla smartphone eller surfplatta så att du kan visa världen de foton du tar.

 Läs mer


Nikon D7200

Ta dig hela vägen till toppen med den sofistikerade Nikon D7200. Denna smidiga systemkamera i DX-format tar perfekta stillbilder och filmer och ger dig alla möjligheter att vara uppkopplad. Den är snabb, mångsidig och klar att matcha dina ambitioner.

D7200 handlar om perfektion. Klassledande autofokus av samma typ som i Nikons legendariska proffskameror ger dig en exakt identifiering av motivet ner till -3 EV. En särskild meny för filminställningar och avancerade alternativ för styrning av ljudet ökar flexibiliteten för dig som gillar att filma. Särskilda funktioner för fotografering av ljusspår och mjuka timelapse-filmer utökar de kreativa möjligheterna och NIKKOR-objektiven ger dig en enorm detaljerikedom. Inbyggt WiFi och stöd för NFC gör det enkelt att ladda upp imponerande stillbilder.

 Läs mer